alle kategorier
EN

Forside>Produkter>Gødningskemikalier>Magnesiumsulfatheptahydrat

https://www.junschem.com/upload/product/1618208805526703.jpg
Producent 1-3 MM Magnesiumsulfat Heptahydrat Magnesiumsulfat

Producent 1-3 MM Magnesiumsulfat Heptahydrat Magnesiumsulfat

Place of Origin:

Kina

Brand Name:

JS

Model nummer:

JS-10

Certificering:

SGS ISO

Forespørgsel
Produktbeskrivelse

Produktforretningsbetingelser

Minimum antal:

1 ton

Pris:

USD 70-150 / TON

Emballage Detaljer:

 25 kg / taske eller kan tilpasses i henhold til kundens krav

Leveringstid:

<100 Ton inden for 10 dage
     > 100 ton Forhandles 

Betalingsbetingelser:

TT LC D / A D / P

Supply Evne:

10000 ton / metriske ton pr. Måned

1-3 MM magnesiumsulfat heptahydrat magnesiumsulfat

1-3 mm2 snit

Beskrivelse:
Mgso4 Magnesium er det centrale element i klorofyl, fotosyntes kan ikke fortsætte uden det. Det er aktiveringsmidlet for mange enzymer, såsom det kan fremme metabolismen af ​​carohydrater, nukleinsyresyntese, omdannelsen af ​​phosphat osv.
Det involverer i syntesen af ​​proteiner som et element i multi-core proteiner, det er transmissionsmediet af gener som en del af sammensætningen af ​​gener.

Specifikationer:

Vare

Specification

Udseende

Hvide krystaller

Assay% min

98% 99% 99.5% min 

MgSO4% min

48.50

MgO% min

16.0

Mg% min

9.80

PH (5% opløsning)

5.0-9.2

partisk størrelse 

1-3mm

Anvendelse

1, Magnesiumsulfat til landbrug
Halvautomatisk PET-flaske, der blæser maskine, flaske, der gør maskinen, flaske, støbemaskine
producerer PET-plastbeholdere og -flasker i alle former.
2 : Magnesiumsulfat til lageropdræt
Magnesium er normalt befrugtning blandt det tidlige forår og slutningen af ​​året, indtil græsset kan give tilstrækkelig magnesium, kan det også tilsættes i foder og drikkevand for at imødekomme den voksende efterspørgsel efter mælkekød, for at forbedre kvaliteten og: mængde mælkekøer
3 : Magnesiumsulfat til dagligdagen
Det kan bruse i fødderne eller ved at tilføje passende mængde magnesiumsulfatopløsning for at udslette atletens fod, lindre muskelstivhed, hurtig eliminering af træthed, mens huden bliver blød.
Det hjælper med at reducere fedtet hår ved at tilføje en passende mængde magnesiumsulfat i shampoo, og dine hår bliver smidige. Det kan bruges som kunstig sne til filmdramagruppen.

Firma Advantage

Weifang JS Chemical Co., Ltd. er et globalt kemikaliehandels- og fremstillingsfirma med hovedkontor i WEIFANG CITY, KINA.
Med princippet om ærlig og win-win-handel, service af høj kvalitet og bæredygtig udvikling. Vi har etableret langsigtet
og stabilt forretningsforhold med mange berømte kemiske virksomheder i ind-og udland og vandt stor støtte og tillid fra vores kunder.

Vores helejet fabrik ligger i Binhai Economic-Technological Development Area (en national økonomisk og teknologisk udviklingszone) i Weifang.
 På nuværende tidspunkt har fabrikken et 2-ethylanthraquinon-anlæg på 3000 tons / år med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder, som har nået det avancerede teknologiske niveau i Kina. Ud over,
 det er komplet med understøttende planter, såsom vandfrit aluminiumtrichloridanlæg på 2,500 tons / år, polyaluminiumchloridanlæg på 20 ton / år, magnesiumsulfatanlæg på 000 tons / år,
kaliumsulfatanlæg på 60 ton / år og svovlsyreanlæg på 000 ton / år. Det besidder professionelle F & U- og designfunktioner, højt kvalificeret produktionskapacitet og perfekt eftersalgsservicesystem.
Weifang JS Chemical Co., Ltd vil altid overholde driftsfilosofien "Lad medarbejdere glade, lad klienter lykkes, bidrage til samfundet" og giver kunderne service af høj kvalitet ved hjælp af stabil og
omkostningseffektive produkter af høj kvalitet og top ekspert team rådgivning.

标题 标题 -2 副本

Pakning og forsendelse

标题 标题 -1 副本

FAQ

Q1: Hvordan kan jeg få en prøve?
A: gratis prøver er tilgængelige, men fragtomkostninger vil være på din konto, og gebyrene returneres til dig eller trækkes fra din ordre i fremtiden.
Q2: Hvordan bekræftes produktkvaliteten, inden du afgiver ordrer?
A: Du kan få gratis prøver på nogle produkter, du skal kun betale forsendelsesomkostningerne eller arrangere en kurér til os og tage prøverne. Du kan sende os dine produktspecifikationer og anmodninger, vi fremstiller produkterne efter dine anmodninger.
Spørgsmål 3: Hvordan behandler du kvalitetsklager?
A: Først og fremmest vil vores kvalitetskontrol reducere kvalitetsproblemet til næsten nul. Hvis der er et reelt kvalitetsproblem forårsaget af os, sender vi dig gratis varer til udskiftning eller refunderer dit tab.

 
Forespørgsel