alle kategorier
EN

Forside>Om os

Weifang JS Chemical Co., Ltd. er en global kemikaliehandels- og fremstillingsvirksomhed med hovedsæde i WEIFANG CITY, KINA. Med princippet om ærlig og win-win handel, service af høj kvalitet og bæredygtig udvikling. Vi har etableret et langsigtet og stabilt forretningsforhold med mange berømte kemiske virksomheder i ind-og udland og vundet stor støtte og tillid fra vores kunder.

Vores helejet fabrik ligger i Binhai Economic-Technological Development Area (en national økonomisk og teknologisk udviklingszone) i Weifang.

På nuværende tidspunkt har fabrikken et 2-ethylanthraquinon-anlæg på 3000 tons / år med uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder, som har nået det avancerede teknologiske niveau i Kina. Derudover er det komplet med understøttende planter, såsom vandfrit aluminiumtrichloridanlæg på 2,500 tons / år, polyaluminiumchloridanlæg på 20 tons / år, magnesiumsulfatanlæg på 000 tons / år, kaliumsulfatanlæg på 100, 000 ton / år og svovlsyreanlæg på 60 ton / år. Det besidder professionelle F & U- og designfunktioner, højt kvalificeret produktionskapacitet og perfekt eftersalgsservicesystem.

Weifang JS Chemical Co., Ltd vil altid overholde driftsfilosofien "Lad medarbejdere glade, lad klienter lykkes, bidrage til samfundet" og giver kunderne service af høj kvalitet ved hjælp af stabile og omkostningseffektive produkter af høj kvalitet. og top ekspert team rådgivning.